Везни, Дева ... Кои зодии няма да ви измамят?

Лъвовете искат всички да са щастливи
11 авг 2019 19:09, Екип на Tialoto.bg
12
Везни, Дева ... Кои зодии няма да ви измамят?
Pixabay

За всеки значението на думата „справедливост“ е субективно. Това, което за един човек е честно, може да е несправедливо за друг.

Астрологията може да помогне да разберете от какво другите хора се нуждаят и какво биха сметнали за справедливо. Представителите на някои зодии ценят справедливостта и никога не биха ви измамили.

Везни

Везните са толкова вглъбени в идеята за баланс във всяка ситуация, че за тях е много трудно нарочно да направят нещо несправедливо. Така или иначе, представителите на тази зодия не са бойци – те са преговарящи.

Не мислете обаче, че те ще позволят да минете през тях. Ако Везните се изправят срещу някого, който не играе честно, ще направят каквото могат, за да се защитят. В крайна сметка справедливостта има значение, само когато правилата са еднакви за всички.

Дева

Когато става въпрос за посочване на всеки малък детайл, който не е наред, Девите са тези, които няма как да го пропуснат. Дори и да са на ваша страна, може да усетите, че понякога сте подложени на атака или тежка критика.

Макар това да не ги прави много популярни, за Девите решаването на проблем е по-важно, отколкото това да накарат хората да се чувстват комфортно.

Лъв

Лъвовете искат всички да са щастливи. Няма вероятност да прибягнат до подхлъзване или измама. Основното, което им пречи да са безкомпромисно справедливи, е личният им интерес.

Ако разберат, че поведението им наистина вреди на други хора или ги кара да изглеждат като измамници, те бързо се извиняват и се опитват да поправят грешката.

Още хороскопи четете в Tialoto.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
За секс с Риби е абсолютно вярно.
9
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Всичко за зодиите е пълна измислица, някой прави пари от лековерните. Няма какво повече да се каже.
8
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Същото го писахте преди известно време, разликата е, че сега го пише "екип" , а не се подписва една"дева", която натрапва, че девата и везните са най-добри. Звучи ми познат един коментар, което ме навежда на мисълта, че се сглобяват разни теми и отговори, за да се изпълни норматив.Жалко и глупаво.
7
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
АБСОЛЮТНИ ГЛУПОСТИ!!!
6
6
 
3
 
! Отговори
Striker преди 4 години
Хохохо! Явно някой от коментиращите е бил натирен от Дева!:)))
5
7
 
6
 
! Отговори
Forever преди 4 години
Нищо съществено не е написано по темата в заглавието.За Девите, Никога няма да измамят човек,даже нямат идеи за измама,но ако ги измамите и предадете,то вие сте покойник сред живите.Не прощават.
4
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Основното, което им пречи да са безкомпромисно справедливи, е личният им интерес." - Идеална характеристика на Лъвовете.Те наистина се извиняват, ако бъдат обвинени, че са ощетили някого, но в никакъв случай няма да тръгнат срещу интереса си. ще се извиняват, ще ви убеждават, че не са искали да ви навредят, но за нищо на света няма да тръгнат да ви защитават, ако преценят, че това може да им докара дори и дребна неприятност.
3
4
 
10
 
! Отговори
Везните са склонни преди 4 години
да налагат правила, но мнозина от тях предварително съчиняват такива правила, каквито са угодни на тях самите, а другият срещу тях е ощетен и дори е един вид заробен.Не казвам, че всички са такива, но от наблюдения правя извод, че някои от тях са способни на дребни подлости и егоистична жестокост, за да осигурят собствения си комфорт.Ако някой покрай тях също е получил някакъв вид напълно заслужено удобство или справедлива печалба, те считат това за наглост, в най-добрия случай за ловка хитрост
2
12
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Девите са абсолютни мърлячи.
1
8
 
0
 
! Отговори
Dj dance machine преди 4 години
Вярное по тоя повод искам да попитам Тотко рогашки които упорито роптае срещу баща ми да по роптая малко аз 15 години се занимавам ако не и 20 с едно нещо което развихме по онова време няколко човека та питам значи не разбирам от духова музика но комшията под нас ме разби вярно в София е но една седмица музикалния уред лиси настроива та само тонове и то определени свири смех бе това ли учим а Тотко и затова пари се вземат кои си опекъл питката а